Susitikimas su Kazimieru Likša

  • Paskelbta: 2024-04-29
  • Kategorija: Renginiai

,,Gyvenimas nėra egzaminas ir nieko niekam neturite įrodyti“

       2024 metų balandžio 29 dieną vyko susitikimų su buvusiais mokiniais ciklo, skirto Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos 25 - čiui ,,Be Martyno Mažvydo progimnazijos nebūčiau tuo kuo esu” susitikimas. Šią dieną svečiuose lankėsi buvęs mūsų mokyklos mokinys, muzikantas, dainų ir tekstų autorius Kazimieras Likša. 

      Susitikime su aštuntokais ir septintokais muzikantas pasakojo apie gyvenime pasirinktus kelius, savo patirtį, sėkmę bei nuosmūkius karjeroje. Susitikimo metu paklausėme ir Kazimiero  naujausio muzikinio kūrinio, kuris visiems labai patiko. Svečias savo kalba ir giliomis mintimis įkvėpė ir motyvavo mokinius siekti savųjų tikslų ir niekada nenustoti, o jeigu kada nors nesiseka, tai atsiminti, kad nesėkmė yra gyvenimo dalis. Susitikimas buvo sudominantis ir labai visus įkvepiantis.

       Buvęs mažvydietis pasirašė svečių knygoje ,,Gyvenimas nėra egzaminas. Nėra teisingo ar klaidingo pasirinkimo. Esi tu ir tavo nuojauta. Tai jūsų bendra kelionė, kai gyvenimas tampa nuostabus".

       Su nekantrumu labai laukiame Kazimiero Likšos progimnazijos 25-mečio jubiliejaus koncerte ,,Buvome, esame ir būsime!" birželio 11-ąją. 

Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos Mokinių taryba

Autorius:
Mokinių tarybos pirmininkas Patrikas Žilinskas

Nuotraukos:
V.Junevičienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos