Šiurpdienis ,,Monstrų mokykla"

  • Paskelbta: 2023-11-03
  • Kategorija: Renginiai

2023 metų spalio 27 dieną Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos mokiniai bei mokytojai buvo kviečiami pasitelkti savo vaizduotę ir šiurpiai pasipuošti Helovyno proga. Kaip smagu, kad progimnazijos mokinių bendruomenė aktyviai įsitraukė į Mokinių tarybos kvietimą paskutinę pamokų dieną prieš atostogas pašiurpinti mokyklą!

Mokiniai šią dieną tikrai noriai leidosi į nuotykį. Visi puikiai įvykdė užduotį ir penktadienį mokykloje tvyrojo siaubingai kraupi atmosfera. Ko tik nesutikome progimnazijos koridoriuose! Buvo galima išvysti daug kraują stingdančiais kostiumais pasipuošusių mokinių: raganaičių, baisių klounų, įvairiausių šiurpą keliančių filmų veikėjų, giltinių, zombių, vorų, burtininkų ir net ,,Lego" žmogeliuką vampyrą!  Tą dieną mokykla buvo pilna šurmulio, pakylėto jaudulio, pokštų ir žinoma, saldainių. Juos dosniai dalino Mokinių tarybos nariai persirengusiems mokiniams ir mokytojams. Pasigrožėkite bent keliomis užfiksuotomis akimirkomis! Neabejotinai spalvingi, drąsūs ir išradingi mūsų progimnazijos mokiniai.

Mokinių taryba labai nori padėkoti 5a, 5d, 5p, 6a, 7p klasių seniūnams, kurie stropiai įvykdę užduotį, pasidalino su visais klasės nuotraukomis.

Autorius:
Eglė Mikučionytė 8p, Jurgita Stonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos