Progimnazijos 1 - 8 klasių tėvų bendruomenių iniciatyva

  • Paskelbta: 2023-10-08
  • Kategorija: Renginiai

 Laiminga mokykla: laimingi vaikai, laimingi mokytojai!

2023 metų spalio 5-ąją, Tarptautinę pedagogų dieną, Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijoje užgimė labai graži mokyklos tėvų bendruomenės iniciatyva - tėvai, krikšto tėvai vedė įdomias, kūrybiškas ir naudingas pamokas 1 - 8 klasių mokiniams.

Mokiniai su didžiausiu noru ir smalsumu mokėsi, susipažino su Japonija ir japonų kalba, įdėmiai klausėsi apie Portugaliją ir futbolą, piešė, gamino atvirukus, dalyvavo fotografijos kūrybinėse dirbtuvėse, sportavo ir žaidė įvairius žaidimus, atliko ne vieną projektinę veiklą, vyko robotikos, gyvenimo įgūdžių, fizinio ugdymo pamokos bei nagrinėjo labai aktualias temas: ,,Mokinių teisės ir pareigos", ,,Mokinio motyvacija mokytis", ,,Pirmoji pagalba",  ,,Narkotikų žala", ,,Kaip atpažinti melagienas?", ,,Būdas padedantis lengviau siekti žinių", ,,Žurnalistika ir jos poveikis visuomenei", ,,Informacinės technologijos mokinio kasdienybėje", ,,Oreivystė".

Mažvydiečiai turėjo galimybę susitikti su gydytojais, pareigūnais, oreiviais, fotografais, menininkais ir kūrėjais, sportininkais, keliautojais, žurnalistais, informacinių technologijų specialistais ir kitų profesijų atstovais. Pradinukai ir vyresnieji mokiniai klausėsi gitaros skambesio. Pradinukai įsidėmėjo: ,,Laiminga mokykla: laimingi vaikai, laiminga mokytoja".

Labai dėkojame 1 - 8 klasių mokinių tėvų bendruomenėms ir tėvams bei jų rekomenduotiems asmenims, vedusiems pamokas klasėse. Su nekantrumu lauksime įsimintinų pamokų ir kitais mokslo metais. 

Autorius:
Vilma Junevičienė, Jurgita Stonienė

Nuotraukos:
Mokytojų

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos