10-ASIS SOLIDARUMO BĖGIMAS ,,GELBĖKIT VAIKUS" 2023

  • Paskelbta: 2023-09-29
  • Kategorija: Renginiai

Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos stadione 2023 metų rugsėjo 29 dieną vyko Lietuvos 10-asis solidarumo bėgimas. Progimanzija jį organizavo jau antrus metus.  Solidarumo bėgime dalyvavo 140 mokinių, kurie atstovavo 1E, 5P, 5D, 6B, 7PR klasėms. Bėgimas pradėtas bendra mankšta ir simboliniu mylios bėgimu. Bėgime dalyvavo ne vienas sportininkas, ar jau patyręs maratonų bėgikas. Džiugu, kad ištvermingiausi mokiniai nubėgo ne vieną stadiono bėgimo ratą. Zigmas Kašėta nubėgo 25 bėgimo ratus, Jokūbas Kazlauskas ir Renaldas Subačius po 21 stadiono bėgimo ratą.

Bėgikai labai atsakingai rinko paramą iš savo šeimos narių, giminaičių ir mokytojų. Surinktos lėšos - skirtos visuomeninei organizacijai ,,Gelbėkit vaikus".

 ,,Šiandien labai svarbi bendrystė, vieni kitų palaikymas, atjauta, pagalba. 10-uoju Solidarumo bėgimu siekiame šių tikslų: bendrystė ir solidarumas kitų atžvilgiu, parama ir pagalba silpnesniems, emocinės ir fizininės sveikatos stiprinimas" - https://gelbekitvaikus.lt/dalyvauk-solidarumo-begime/

Fizinio ugdymo mokytojai

Nuotraukos:
M. Gatelis, P. Sinkevičius, V. Junevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos