Erasmus+ mobilumas Maltoje

Balandžio 14 - 21 dienomis Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos atrinkti mokiniai iš šeštų, septintų, aštuntų klasių vyko į Maltą su Erasmus+ KA121 projektu. Mūsų mokyklos vykdomo Erasmus+ projekto pagrindiniai tikslai yra:

·       Plėtoti mokytojų anglų kalbos žinias įgyvendinant IDUKM (integruoto dalyko ir užsienio kalbos ugdymo) modelį.

·       Plėtoti mokinių anglų kalbos žinias per grupinius projektus ir IDUKM modelį.

Keturias mobilumo dienas, mes ėjome į „Newark“ tarptautinę mokyklą. Mokykloje bendravome su bendraamžiais iš įvairių tautų, aktyviai dalyvavome pamokose. Kaip Vilniaus Martyno Mažvydo progimnaziją atstovaujantys mokiniai, pristatėme Lietuvą mokiniams, gyvenantiems Maltoje. Supažindinome mokinius su Lietuva, joje esančiais miestais, mūsų mokykla bei tradicijomis. Taip pat pavaišinome mokinius lietuviškais  saldainiais.

Po pamokų kartu su mokytojais aplankėme Maltos miestus ir sužinojome daug įdomybių apie Maltos lankytinas vietas. Vietos, kuriose lankėmės: Maltos sostinė – Valeta; Mdina – senoji Maltos sostinė; Gozo salos sostinė – Viktorija; Gozo sala; Birgu; Isla; Maltos Nacionalinis Akvariumas.

Ši kelionė mums ir mokytojams buvo labai naudinga, nes patyrėme daug ypatingų ir įsimintinų nuotykių, pagerinome savo anglų kalbos, geografines bei kultūrines žinias.

Linkime ir kitiems mokiniams dalyvauti šio Erasmus+ projekto ateities mobilumuose.

Autorius:
Donatas Bagdonas 8PR, Jorūnė Kuodytė 8P, Judita Pauliūtė 8P, Liepa Miliūtė 8P

Nuotraukos:
Editos Juknienės, Renatos Žemaitienės, Ritos Bakanienės, Justinos Bradauskienės, Eugenijos Drungilienės, Rimos Striogaitės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos