Kvietimas prisidėti prie akcijos

  • Paskelbta: 2023-11-21
  • Kategorija: Kvietimai

Mokinių taryba ir socialinės pedagogės Lina bei Jolanta kviečia prisijungti prie akcijos „Kalėdos batų dėžutėje“

Kviečiame Kalėdų proga Ukrainoje karo zonoje esantiems vaikams suteikti daugiau šviesos ir vilties. #KalėdosUkrainojeBus

Pavasarį buvome labai laimingi, galėję nuvežti Šv. Velykas vaikams Ukrainos rytuose. Šiemet vežame Šv. Kalėdas! Kviečiame suruošti dovanų dėžutę vaikams „Kalėdos batų dėžutėje“.

Į dėžutę rekomenduojame dėti spalvinimo knygeles, negendančius saldumynus, nedidelius žaisliukus, konstruktorius, puzles, power bankus ir pan. Jei dovana ruošiama vyresniam vaikui: makiažo rinkinukai, papuošalų gamybos rinkinukai, megztos kojinaitės ir panašiai. Nurodykite, ar dovana skirta berniukui, ar mergaitei.

Dovanų nepakuokite į dovanų popierių. Dovanas sudėkite į dėžutes, kurios dydis nėra svarbus. Rekomenduojame rinktis tvirtesnes dėžutes, pvz.: batų dėžutes.

Nepamirškite parašyti laiškelį ar atviruką su palinkėjimais tam, kam dovanojate dovaną. Jeigu norite grįžtamojo ryšio, laiškelyje parašykite savo el. paštą ar viber/ whatsapp/ signal kontaktą telefono numerį su prierašu „jei gavai šią dovanėlę, parašyk man“. Laiškų rašymui galite naudoti google vertėjo funkciją.

Ko nedėti į dovanas?

Nedėkite senų, murzinų žaisliukų (savanoriams nebus galimybių jų plauti), nedėkite seno galiojimo vaistų, dėvėtos avalynės, gendančių maisto produktų.

Visos dovanos bus tikrinamos, tad nepakuokite į dovanų popierių.

Dovanų dėžučių laukiame iki 2023 metų lapkričio 27 dienos 243 kabinete.

Autorius:
Jurgita Stonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos