Lietuvos senjorų kalėdinis paštas 2023

Artėjant Kalėdoms kviečiame Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos moksleivius prisidėti prie gražios iniciatyvos - Senjorų Kalėdų pašto ir rašyti laiškus vienišiems senjorams, kurie neturi, su kuo dalintis šiomis gražiausiomis metų šventėmis.

Senjorams geriausia dovana ne ta, kuri supakuota į ryškiaspalvį popierių. Vyresni žmonės labiausiai brangina nuoširdų dėmesį. Lietuvoje išties yra daug senjorų, kurie neturi, su kuo pasitikti didžiųjų švenčių, todėl juos pasiekiantys laiškai yra labai jautri ir brangi dovana. O juk tai padovanoti yra taip lengva – tam tereikia popieriaus lapo, rašiklio ir nuoširdaus palinkėjimo švenčių proga.

Norime Vilniaus Martyno Mažvydo progimnaziją pakviesti prisijungti prie socialinės iniciatyvos ,,Senjorų Kalėdų paštas" ir drauge su moksleiviais parašyti laiškus senjorams visoje Lietuvoje. O mes pasirūpinsime, kad kiekvienas laiškas pasiektų adresatą.


Parašytus laiškus Lietuvos senjorams galite perduoti socialinei pedagogei 243 kab. Parašiusiems laišką, bus skirtos socialinės valandos. 

Daugiau informacijos https://senjoro.lt/2023/11/08/senjoru-kaledinis-pastas/

Autorius:
Lina Rinkauskaitė

Nuotraukos:
Autorės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos