11-asis solidarumo bėgimas ,,Gelbėkit vaikus" 2024

  • Paskelbta: 2024-09-24
  • Kategorija: Renginiai

     Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos stadione rugsėjo 20 dieną vyko Lietuvos 11-asis solidarumo bėgimas. Progimnazijoje jis organizuotas jau trečius metus.  Solidarumo bėgime dalyvavo 231 mokinys, kurie atstovavo 2 e, 4 a, 4 b,  4 c,  4 d,  4 e, 5 p, 6 pp, 7 a, 8 d, 8 pr klasėms drauge su mokytojais. Bėgimas pradėtas fizinio ugdymo mokytojų organizuota bendra mankšta ir simboliniu mylios bėgimu pasirinktu maršrutu: apibėgant aplink mokyklą, bėgant stadiono bėgimo takeliais, ar šalia medžių alėjos. Visi bėgo su didžiausiu entuziazmu ir labai gera nuotaika, siekiant kilnių tikslų. Bėgime dalyvavo ne vienas sportininkas, ar jau patyręs maratonų bėgikas. Labai džiugu, kad bėgo ir pedagogai.

      Mokiniai labai atsakingai iš anksto rinko paramą iš savo šeimos narių, giminaičių ir mokytojų. Bėgimo dieną individualiai paaukojo ir mokytojai bei tėvai. Surinktos lėšos 365 eurai - skirtos visuomeninei organizacijai ,,Gelbėkit vaikus". 

      Pagrindinis organizacijos „Gelbėkit vaikus“ socialinės paramos projekto tikslas – susiburti vieningai bendrystei tam, kad drauge ištiestume pagalbos ranką jos stokojantiems Lietuvos vaikams - https://gelbekitvaikus.lt/dalyvauk-solidarumo-begime/

      Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijai skirta padėka už 11-ojo Solidarumo bėgimo organizavimą ir kad buriame bendruomenę kilniems tikslams.

Fizinio ugdymo mokytojai, visuomenės sveikatos priežiūros specialistė ir socialinės pedagogės 

Autorius:
M. Gatelis, P. Sinkevičius, V. Junevičienė, A. Matulaitytė, J. Noreikienė, L. Rinkauskaitė

Nuotraukos:
D. Dumskytės, V. Blaškytės, V. Junevičienė, L. Rinkauskaitės, ,,Gelbėkit vaikus"

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas