Socialinių mokslų savaitė 2024

  • Paskelbta: 2024-03-07
  • Kategorija: Renginiai

2024 metų kovo 4 - 7 dienomis Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijoje vyko renginiai ir edukacinės veiklos, skirtos socialinių mokslų savaitei. Šią savaitę su 5 - 8  klasių moksleiviais aktyviai diskutuota įvairiomis socialinių mokslų temomis.

Istorijos mokytojos Daiva Augulienė ir Liuda Šulskienė skyrė daug dėmesio Lietuvos Respublikos laisvės temai, siekiant prisiminti, kaip svarbu vertinti ir švęsti mūsų laisvę. Vyko kasmetine tradicija tapusi 7 klasių viktorina „Aš labai myliu Lietuvą!”, mokiniai paskatinti apdovanojimais.

7 - 8 kl. mokiniai skyrė daug laiko ir pastangų, kurdami plakatus progimnazijos konkursui „Mokyklai 25”. Plakatai bus eksponuojami Martyno Mažvydo progimanzijos bendruomenei mokyklos 25-čio proga.

Geografijos mokytojai Imanas Merkys ir Jevgenijus Žikulinas suorganizavo konkursą „Gaublys”, kurio tikslas buvo iš arčiau susipažinti su planeta Žeme ir nepamiršti puoselėti kiekvieno jos plotelio.

Dorinio ugdymo mokytojai Arūnė Apeikytė, Justinas Kavaliauskas ir Gražvydas Sereičikas suorganizavo projektinę veiklą „Etikečių pasaulyje”, kurios tikslas buvo įsijausti ir kritiškai įvertinti – ką reiškia, kai žmonėms yra priskiriamos „etiketės”, jų poveikį žmogui.

Autorius:
Arūnė Apeikytė

Nuotraukos:
Imano Merkio, Arūnės Apeikytės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos