Parama kariaujančiai Ukrainai

Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos Mokinių taryba jau antrus  metus iš eilės organizuoja labdaringą loteriją, kurios metu visi surinkti pinigai skiriami nuo karo kenčiančiai Ukrainai paremti.

2024 metų kovo 8 dieną mokiniai aktyviai ir labai noriai dalyvavo progimnazijos Kaziuko mugės metu vykusioje loterijoje. O kaip kitaip - juk prizai buvo tikrai labai viliojantys! Mokytojai mokiniams siūlė laimėti įvairius prizus: socialines valandas, atleidimus nuo namų darbų ar net papildomus balus prie pažymių. Visų  pastangomis buvo surinkta net 345 eurai. Visa ši surinkta pinigų suma buvo pervesta į Blue-yellow organizacijos sąskaitą.

Neapsakomai kilnu, jog praėjus ilgam laikui nuo siaubingo karo pradžios, Ukraina nėra pamiršta. Priešingai, ji - visada mūsų širdyse ir mintyse. Kiekvienas mokinys galėjo prisidėti prie paramos mūsų Valstybei - draugei. Visiems mums žodis Laisvė yra svarbus ir  visi mes, tiek Lietuvoje, tiek Ukrainoje nusipelnėme galimybės jį tarti garsiai.

Ačiū visiems prisidėjusiems prie paramos. Dėkojame mokytojams už suteiktas loterijoje dovanas, mokiniams už aktyvų dalyvavimą ir tėvams už skirtus pinigėlius.

Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos Mokinių taryba

 

Autorius:
Marija Romaškaitė, Jurgita Stonienė

Nuotraukos:
Jurgita Stonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos