Respublikinė iniciatyva ,,Man rūpi" 2023

2023 metų lapkričio 30 d. Lietuvos neformaliojo švietimo agentūra apdovanojo Vilniaus Martyno Mažvydo progimnaziją padėka ir prizu už aktyvų dalyvavimą iniciatyvoje ,,Man rūpi" ugdant pilietišką ir atsakingą požiūrį į savo gyvenamąją aplinką. Šios iniciatyvos tikslas - skatinti mokinius dalyvauti, socialinėje, pilietinėje veikloje, ugdyti atsakingą požiūrį į savo gyvenamąją aplinką, skatinti aktyvų dalyvavimą bendruomenės gyvenime, vystyti savanorystę ir bendrystę.

2023 metais mažvydiečiai aktyviai dalyvavo tvarkydami progimnazijos aplinką: sodino jazminų, forsitijų kūmus, alyvas, vijoklius. Tai dalis kasmetinės visuotinės akcijos ,,Darom" veiklų. Dalyvavo paramos akcijoje ,,Velykos batų dėžėje, siuntė dovanas Ukrainos vaikams ir reikiamas priemones kariams. Mokiniai taip pat gamino apkasų žvakes Ukrainos gyventojams ir kariams. Vykdė ir kitus tvarumą skatinančius projektus. Noriai dalyvauta socialinėje iniciatyvoje ,,Laiškas vienišam senjorui" bei kitose akcijose. 

Dėkojame mokiniams ir jų tėvams bei klasių vadovams, mokytojams, pagalbos mokiniui specialistams, susitelkus visuotinėse akcijose, savanoriškoje veikloje, paramos akcijose bei aplinkos tvarkyme.

Visi drauge - galime labai daug!

 

Autorius:
V.Junevičienė, L.Rinkauskaitė, J.Noreikienė

Nuotraukos:
Autorių

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos