EGLUČIŲ PUOŠIMO BENDRUOMENIŠKUMO INICIATYVA

  • Paskelbta: 2023-12-03
  • Kategorija: Renginiai

Jau tampa tradicija, kasmetai bendruomeniškai papuošti Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos vidaus ir lauko erdves šventiniam laikotarpiui. 

2023 metų gruodžio 1 dienai  5 - 8 kryptingo dailės ugdymo klasės papuošė eglutes progimnazijojos vidaus erdvėse.

5 d klasės mokiniai su klasės vadove Reda prikepė meduolių ir jais papuošė eglutę prie centrinio mokyklos įėjimo. Mokykla pakvipo Kalėdomis!

Pačią pirmąją eglę aktų salėje papuošė 6 d klasės mokiniai drauge su klasės vadove Violeta.  Tai pati didžiausia, keleto metrų, eglė prie kurios įvyksta pagrindiniai kalėdiniai klasių renginiai, koncertai ir įvairios šventinės edukacijos. Tikimės, kad ir pro langą žibanti eglutė pradžiugins Pilaitės gyventojus.

7 d klasės mokiniai su klasių vadovėmis Teresa ir Daiva, pradžiugins puošta eglute prie  5 - 8 klasių įėjimo į progimnaziją. Šalia eglutės pakabintas mokytojos Redos darbas. Į mokyklą besirenkantys vyresniųjų klasių mokiniai pajus jaukumo ir šilumos dvelksmą.

8 d klasių mokiniai su klasės vadove Justina puošė eglutę prie muziejaus, kuris taip pat sulaukia daug svečių, čia vyksta įvairios edukacijos ir susitikimai.

Mokytojos Vilma ir Renta su mokiniais savanoriais puošė eglutę prie raštinės. Eglutė papuošta pilaitiškių mamyčių rankų darbo žaisliukais. Po eglute tupintys Kalėdų seneliai, sniego seniai, nykštukai, angelai, gyvūnėliai labai džiugina pradinių klasių mokinius.

Mokinių tarybos vadovė, mokytoja Jurgita papuošė pušies šakele su keramikiniais žaisliukais mokytojų kambarį. Pasklido mokytojų erdvėje šiluma ir jaukumas. 

Progimnazijos kiemelio sidabrinė eglė papuošta senovinėmis rogėmis, kurias atnaujino mokiniai su mokytoju Raimondu. Pilaitės seniūnija taip pat prisideda prie šios eglutės papuošimo. Šiais metais pakabinti dideli saldainiai. Šios eglutės įžiebimas, kurį organizuoja Seniūnas, skelbia švenčių pradžią Pilaitės mikrorajone. 

Progimnazijos II aukšte, prie 201 kab. eglutės, veikia Kalėdų paštas, kuriuo rūpinasi socialinės pedagogės Lina ir Jolanta. Geri žodžiai, linkėjimai ir sveikinimai pradžiugins daugelį progimnazijos bendruomenės narių.

Mokytojų Daivos ir Mildos, pasitelkus mokinius ir kitus mokytojus, iniciayva progimnazijos langai pasidabino karpiniais. Rogėse vežama eglutė su skaičiumi 25 - visiems primena apie progimnazijos sukaktį ir geras iniciatyvas bei kilnius darbus.

GERA DARYTI GERUS DARBUS!

 

Autorius:
V. Junevičienė, R. Gustienė, V. Likšienė, T. Dudiot, D. Augulienė, J. Bradauskienė

Nuotraukos:
Autorių

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos