Vaikų vasaros poilsio stovykla ,,Tai daugiau nei sportas“ 2022 m.

  • Paskelbė : Karolis
  • Paskelbta: 2022-06-09
  • Kategorija: Renginiai

2022 m. birželio 9 – 22 d. Martyno Mažvydo progimnazijoje vyks stovykla ,,Tai daugiau nei sportas“ 1 – 4 klasių mokiniams, kuriems yra paskirtas nemokamas maitinimas stovykloje ir kitiems mokiniams, rekomenduojant progimnazijos socialiniams pedagogams. Tai atradimų, kūrybinių galių, sveiko gyvenimo būdo ir sėkmės siekianti stovykla.

Šiais metais stovyklai vykdyti skirta 1400 eur. Projektas pilnai finansuojamas Vilniaus miesto savivaldybės. Stovykloje dalyvauja ne tik mokyklos 1-4 klasių mokiniai, bet ir vaikai iš ukrainiečių mokytojų orgalizuojamos stovyklos. Vaikai pramogavo Sky batutų parke, dalyvavo tortų varžytuvėse, vyko į Teatro ir kino muziejaus edukaciją ,,Jaučio trobelė“, mokėsi lietuvių liaudies dainelių ir žaidimų.

Taip pat linksmai leido laiką ir žaidė „Nerf“ pramogų arenoje. Dar laukia išvyka į „Zoopark Vilnius“, edukacija „Duonos kelias“. Stovyklos uždarymo proga numatoma išvyka prie Gilužio ežero mokytis čiuožti vandens slidėmis, dviračiais, skrieti kateriu bangomis.

Stovykla finansuojama Vilniaus miesto savivaldybės Vaikų vasaros poilsio programos ir socialinės paramos maitinimui lėšomis bei Martyno Mažvydo progimnazijos lėšomis.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos