Nacionalinis judumo iššūkis 2024

  • Paskelbta: 2024-09-16
  • Kategorija: Kvietimai

Mieli, Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos bendruomenės nariai ir jų bičiuliai, 

Ketvirtus metus iš eilės vyks Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos inicijuotas Nacionalinis judumo iššūkis. Iššūkio starto diena - rugsėjo 16-oji, finišas - lapkričio 16-oji diena. 

Nacionalinis judumo iššūkis kviečia burtis į komandas, taip pat susitelkti ir mūsų progimnazijos bendruomenei - du mėnesius taršias transporto priemones iškeisti į ėjimą ar važiavimą dviračiu. Šių metų naujiena – „Dviračių iššūkis“. 

Kviečiame prisijungti prie ,,Mokyklų" iššūkio ir rinkti žingsnius už Vilniaus Martyno Mažvydo progimnaziją. Jei turi #walk15 programėlę, spausk šią nuorodą  https://walk15.app/challenge/code/Mokyklos2024/62262 ir priimk iššūkį! Jei programėlės neturi – parsisiųsk ir eik kartu su visa progimnazijos bendruomene. Nuoroda aktyvi tik per išmanųjį telefoną. Mokiniams bus skiriamos socialinės valandos ir papildomas vertinimas fizinio ugdymo pamokose.

Iššūkio pabaigoje aktyviausių kiekvieno iššūkio komandų lauks specialūs šalies vadovo apdovanojimai Lietuvos Respublikos Prezidentūroje.

Plačiau apie iššūkį: https://www.walk15.app/lt/issukiai/nacionalinis-judumo-issukis-2024/

Nacionalinio judumo iššūkio partneris – #walk15 programėlė, informacinis partneris – LRT.

Autorius:
L.Rinkauskaitė, V.Junevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas