Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė Vilniaus rotušėje 2023

  • Paskelbta: 2023-11-23
  • Kategorija: Kvietimai

KVIETIMAS 

Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos 5 - 8 frankofoninio ugdymo klasių bendruomenės ir Europos klubo nariai bei kiti norintys prisidėti kviečiami iki 2023 metų  gruodžio 1 dienos gaminti angelus ar kitus darbelius angelų tematika Tarptautinei Kalėdų labdaros mugei, kurioje jungtinė progimnazijos klasių grupė dalyvauja jau ne pirmus metus. 

Sukurtus angelus ir kitus darbelius angelų tematika prašome pristatyti iki gruodžio 1 dienos į progimnazijos muziejų, užrašant klasę, vardą, pavardę, kad būtų galima skirti padėkas ir socialines valandas. Darbai bus nuvežti į Vilniaus rotušę ir pristatyti Angelų krautuvėlei. 

RENGINIO INFORMACIJA

,,21-oji TARPTAUTINĖ KALĖDŲ LABDAROS MUGĖ vilniečius ir miesto svečius vėl geriems darbams Vilniaus rotušėje burs gruodžio 2 d., šeštadienį, nuo 12.00 val.

Mugėje, kurią nuo 2003 m. organizuoja Tarptautinė Vilniaus moterų asociacija (IWAV), kartu su užsienio šalių diplomatinėmis bei verslo bendruomenėmis ir Lietuvos bičiuliais, galima rasti originalių rankų darbo dirbinių, suvenyrų, paskanauti kepinių iš įvairių pasaulio kampelių bei laimėti nuostabius loterijos prizus, o taip pat pasiklausyti kalėdinės muzikos koncertų.

Visos mugės dieną surinktos ir su ja susijusios lėšos skiriamos vaikų ir senyvo amžiaus žmonių socialine gerove besirūpinančioms organizacijoms Lietuvoje.

Mugės globėja – pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė" - https://www.kaledossostineje.lt/events/tarptautine-kaledu-labdaros-muge/

Nuotraukos:
https://www.pinterest.com/pin/380132024803315989/

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos