Mažvydiečiai – tarp aktyviausių!

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2020-05-26
  • Kategorija: Didžiuojamės

Vilniaus Martyno Mažvydo bendruomenė niekuomet nesėdi sudėjusi rankų. Mokiniai kartu su mokytojais nuolat dalyvauja ne tik mokyklos aktyvistų organizuojamuose renginiuose, bet ir Vilniaus mieste vykstančiose šventėse. Vieni dainuoja, kiti šoka, treti savo jėgas išbando pačiose įvairiausiose sporto rungtyse.

Ne veltui vasario 26 dieną mūsų mokyklos atstovai buvo pakviesti į menų fabrike „Loftas“ Vilniaus miesto savivaldybės administracijos suorganizuotą šventę, kur buvo įteiktas „Aktyviausios mokyklos“ apdovanojimas. Šiais metais Vilniaus miesto mokykloms buvo padėkota už iniciatyvą, fizinio aktyvumo skatinimą, drąsą, aktyvų bendradarbiavimą, dalyvavimą projektuose, kūrybiškumą bei Vilniaus miesto garsinimą. Vilniaus Martyno Mažvydo progimnazijos mokiniai į renginį atvyko kartu su lietuvių kalbos mokytoja Renata Maslauskiene, anglų kalbos mokytoja Loreta Kamarauskiene bei pavaduotoja Daina Černiene. Šventės dalyviai galėjo ne tik išgirsti Vilniaus mero pavaduotojo Vytauto Mitalo sveikinimo žodį aktyviausioms mokykloms, bet ir pasidžiaugti interaktyviomis pramogomis: stalo futbolu, pramoga su VR akiniais, išgirdo daugiau apie savanorystę ir jos teikiamą naudą.

Po iškilmingų apdovanojimų bei sveikinimų visų susirinkusiųjų laukė populiarios hiphopo muzikos grupės „8 Kambarys” koncertas. Šventė mokiniams bei mokytojams paliko didelį įspūdį.

Nuoširdžiai dėkojame organizatoriams ir visiems dalyviams!

Tikime, kad šis apdovanojimas paskatins mokyklos bendruomenę dar aktyviau dalyvauti įvairiuose renginiuose. Juk mūsų progimnazijoje tiek daug šaunių ir talentingų mokinių!

Renata Maslauskienė ir Loreta Kamarauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui